Werk in opdracht

Met werk in opdracht kunt u denken aan opdrachten door u bedacht en door mij uitgevoerd. Dit kan bij voorbeeld zijn: het bekleden van een wieg, zitkussens voor een lounge-set, banken van steigerhout voorzien van outdoor kussens, de aankleding van een caravan en nog veel meer.

In mijn atelier heb ik diverse stalen boeken met mooie stoffen (waaronder SUNBRELLA van Vyvafabrics) voor zowel binnen stoffering als buiten (all weather).

Ik ben géén ontwerper, maar via een plaatje of bestaande tekening die u meeneemt krijg ik een idee wat u bedoelt en kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

Voor sommige opdrachten kom ik indien nodig bij u thuis om de opdracht door te nemen. Vervolgens maak ik een passende offerte. Wilt u een aantal voorbeelden zien van leuke en mooie opdrachten die ik uitgevoerd heb, kijkt u dan bij de foto’s.

't Atelier is gesloten
'T Atelier is gesloten tot en met 25 september
26 september om 9.00 uur sta ik weer klaar voor u. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken stuurt u dan een e-mail, dan neem ik contact met u op.