Maatwerk

Met maatwerk kunt u denken aan opdrachten die passen bij uw situatie zowel in als outdoor. Dit kan bij voorbeeld zijn: het bekleden van een wieg, zitkussens voor een lounge-set, banken van steigerhout voorzien van outdoor kussens, de aankleding van een caravan en nog veel meer.

In mijn atelier heb ik diverse stalen boeken met mooie stoffen (waaronder SUNBRELLA van Vyvafabrics) voor zowel binnen stoffering als buiten (all weather).

Ik ben géén ontwerper, maar via een plaatje of bestaande tekening die u meeneemt krijg ik een idee wat u bedoelt en kijk ik wat de mogelijkheden zijn. Ik werk ook samen met ontwerpenmaak.nl voor styling van uw interieur en meubels op maat.

 

Voor sommige opdrachten kom ik indien nodig bij u thuis om de opdracht door te nemen. Vervolgens maak ik een passende offerte. Wilt u een aantal voorbeelden zien van leuke en mooie opdrachten die ik uitgevoerd heb, kijkt u dan bij de foto’s.

't Atelier is gesloten
Beste klanten, Per 1 maart stop ik met het herstelwerk van kleding. Ik ga mij meer richten op het stofferen van meubels, boot-caravan en lounge kussens.
Bedankt voor alle leuke herstel en verstel klussen de afgelopen jaren. Mocht u een opdracht voor mij hebben als stoffeerder van uw meubels of andere projecten stuurt u mij dan een mail of een what's app bericht. Dan neem ik contact met u op.